Woningontruiming

Woningontruiming

  • Totale woningontruiming
  • Leegruimen zolders, schuren en garages
  • Verkoop, veiling en schenking inboedel goede doelen
  • Afvoer inboedel stort
  • Woningontruiming demontage keukens, kasten

Wanneer is woningontruiming een optie?

In de meeste gevallen wordt onze hulp ingeroepen door erven na het overlijden van de bewoner. Het kan ook gaan om een zorginstelling, verhuurder of gemeente wanneer er geen erven zijn. Gelukkig komt dit veel minder voor en wordt onze hulp bij woningontruiming in de meeste gevallen aangevraagd door familie of bekenden van de overledenen. Wanneer een dierbare sterft, moeten familieleden voor talloze dingen zorgen. Naast het regelen van de uitvaart, kennisgeving aan het overlijden en administratief werk het intensieve werk van woningontruiming te zwaar zijn. Onze professionele woningontruiming is een betrouwbaar alternatief bij: tijdgebrek, wanneer erven te ver weg wonen of wanneer het werk fysiek of emotioneel te zwaar is. Maar ook wanneer u niet goed weet wat u met overtollige spullen aan moet kunnen wij u helpen. Binnen ons netwerk zijn wij bekend met opkopers, veilinghuizen en goede doelen.

Totale woningontruiming of deels?

Deze keuze is aan u. Met onze maatwerk oplossingen bij woningontruiming heet u alle vrijheid. In veel gevallen vinden erven het prettig zelf een selectie te maken van dierbare of kostbare spullen en worden wij ingezet voor de overige woningontruiming. Wilt u graag zelf de woonkamer ontruimen, bijvoorbeeld vanwege de herinneren die u daar heeft, maar zwaar werk, demontage van kasten of het opruimen van de zolder of garage aan ons overlaten? Alles is mogelijk. Wanneer de woning leeg is zorgen wij voor een eindschoonmaak en een nette oplevering. Klusjes die voor de oplevering nodig zijn, zoals boorgaten dichten of muren sausen kunt u eveneens aan ons overlaten. Waar u ook voor kiest… U mag rekenen op een respectvolle ontruiming, op betrouwbaarheid en professionaliteit.

Wat gebeurt er bij woningontruiming met de spullen?

Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen waardevolle spullen en spullen zonder economische waarde. Spullen met weinig of geen economische waarde kunnen voor erven wel degelijk zeer waardevol zijn. Ontruiming gaat dus altijd respectvol en in goede samenspraak. Voor overgebleven goederen die een waarde vertegenwoordigen zijn een aantal opties. Ze kunnen worden verschonken, bijvoorbeeld aan een goed doel, worden opgekocht, worden verkocht of worden geveild. Door onze zeer ruime ervaring herkennen wij de waarde van nog bruikbare spullen, van antiek en curiosa. Voor het te gelde maken werken wij samen met verschillende op- en inkopers en veilinghuizen. Bij giften werken we samen met regionale goede doelen. Uiteraard kunt u ook zelf een goed doel kiezen. Laat u verkoop aan ons over, dan gebeurt dit altijd transparant en traceerbaar! De opbrengst wordt in mindering gebracht op uw eindafrekening en het eventuele restbedrag krijgt u keurig uitbetaald.

Samenwerken met WGM (Woningontruiming Gooise Meren) werkt ontzorgend en uiterst betrouwbaar! Neem voor meer informatie en antwoord op al uw vragen gerust contact met ons op. Dit kan 7 dagen per week.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.