Woning opruimen

Woning opruimen

Kiezen voor de diensten van een professionele woning opruimers kent verschillende redenen. Soms hebben mensen na verlies van een dierbare of een lastige periode hulp nodig om weer overzicht te krijgen in de woning. Voor senioren vormt de woning opruimen vaak het voortraject van een verhuizing naar een kleinere woning. Anderen willen af van spullen die in de loop der tijd op zolder, de schuur of in huis verzameld zijn, maar nu een sta in de weg zijn. Heeft u hulp nodig bij het creëren van ruimte en ‘ontspullen?’ Wij helpen graag om overzicht te creëren. Het is ons vak!

Gespecialiseerd, betrouwbaar en zorgzaam

WGW is gespecialiseerd in dienstverlening aan ouderen. Dit heeft alles te maken met onze jarenlange ervaring binnen de seniorenzorg. Hierdoor herkennen we de speciale behoeften die ouderen hebben rondom hun woonbehoeften en wat daarbij komt kijken. Servicegericht, betrouwbaar en zorgvuldig zet ons professioneel, jonge team zich in voor het bieden van persoonlijke service.

Uw woning opruimen is meer dat selecteer- en sjouwwerk. Vindt u het lastig om te bepalen wat weg moet en wat niet? Dan denken wij graag met u mee. Ook komt het wel eens voor dat het onderlinge contact binnen de familie onder druk staat. Wij hebben hierin desgewenst een bemiddelde functie. Te allen tijde gaan we discreet om met uw vragen, spullen en verdelingswensen.

Hoe gaan wij te werk?

Kennismaken: Wanneer u hulp kunt gebruiken bij de woning opruimen, dan start onze samenwerking met een kennismakingsgesprek. Dit doen we op locatie zodat we ons een beeld kunnen vormen van de situatie. We beantwoorden al uw vragen en stellen onze mogelijkheden voor. Uit dit gesprek komt een plan van aanpak naar voren waar we onze vrijblijvende offerte op afstemmen.

De werkfase: In deze fase gaan we aan de slag. Spullen die worden verhuist worden ingepakt en voorzien van een label. Spullen die weg kunnen worden naar wens afgevoerd, verkocht, verschonken of geveild. Hiervoor werken wij samen met regionale goede doelen en betrouwbare veilinghuizen en bedrijven uit ons netwerk. Tijdens de werkfase verzorgen we ook klusjes, zoals het omleggen of wegwerken van elektrische bedrading, boren of juist boorgaten wegwerken. Alles wat nodig is voor een opgeruimd overzicht kunnen we voor u verzorgen.

Overzicht en evaluatie: Alles is opgeruimd en staat op de juiste plek of is naar een nieuwe bestemming gebracht. We bekijken samen of alles naar wens is. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, uw beoordeling is belangrijk voor ons!

Samenwerken met WGM (Woningontruiming Gooise Meren) werkt ontzorgend en uiterst betrouwbaar! Wij hechten veel waarde aan openheid en persoonlijke begeleiding. Past dit bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan 7 dagen per week.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.