Woning ontruimen

Woning ontruimen

Wij zijn gespecialiseerd in het woning ontruimen bij verhuizing of na overlijden. Dankzij onze brede ervaring binnen de ouderenzorg is onze dienstverlening specifiek afgestemd op de behoeften van senioren. Voor ouderen is het ontruimen van een woning een zware belasting. Niet alleen fysiek, maar ook de emotionele belasting is anders dan voor niet senioren. Vaak is er jarenlang in de woning geleefd, overal zijn herinneren en in de loop de jaren kan het aantal verzamelde spullen enorm zijn. Wij helpen op een zorgzame en manier om de woning te ontruimen. De woning en inboedel worden gegarandeerd respectvol en discreet behandeld.

Hoe kunnen wij helpen?

Onze gespecialiseerde dienstverlening voor woning ontruimen worden niet aangevraagd na bij overlijden, maar ook bij verhuizing. Soms is er familie die kan helpen, soms is er een wenst voor totale ontzorging. Met onze maatwerk service vult u zelf de mate van hulp. Wij kunnen voor u:

  • Totaal de woning ontruimen of deels: zolder, kelder, garage, enz.
  • Zorgdragen voor veiling of opkoop van inboedel
  • Het afvoeren van niet bruikbare spullen
  • Ervoor zorgen dat bruikbare spullen bij een goed doel terecht komen
  • Zorgdragen voor een nette oplevering van de woning

Totale woning ontruiming

Alles wat nodig is om de woning net op te leveren of verkoop-klaar te maken wordt door ons verzorgd. Spullen worden geselecteerd en vaste elementen als behang, vloerbedekking en bedrading worden verwijderd. Wat niet meer bruikbaar is wordt netjes afgevoerd. We zorgen ervoor dat bruikbare spullen op een goede plek terecht komen, geveild of verkocht worden. Hiervoor maken we gebruik van onze contacten met veilinghuizen, opkopers en regionale goede doelen. Uiteraard doen we dit allemaal in overleg, transparant en traceerbaar.

Zolder en schuur

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een deel van de woning zelf te ontruimen. Na een overlijden kan het voor nabestaanden troostrijk zijn om zelf spullen in de hand te nemen en nog wat tijd in de woning door te brengen. Het zwaardere werk, of het opruimen van de zolder of schuur wordt dan aan ons over gelaten. Door het leveren van maatwerk oplossingen bij woning ontruiming kiest u zelf wat prettig is.

Betrouwbaar en servicegericht

Een van de belangrijkste waarden bij het woning ontruimen is kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en service van de dienstverlener. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed, transparant en persoonlijk contact. Bel ons gerust als u meer wilt weten. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.