Woning opruimen

Woningontruiming Gooise Meren staat graag aan uw zijde bij het opruimen van uw woning. Wij zien verschillende redenen voor onze cliënten om gebruik te maken van onze opruimdienst. Er moet orde geschept worden in de chaos. Er staan simpelweg te veel spullen in de kelder, garage, of op zolder en het overzicht is weg. Wij helpen hier graag bij! Een ander vaak voorkomende reden is dat senioren alvast voorbereid willen zijn op de toekomst. “Ik wil mijn kinderen later niet belasten met alle spullen”, horen wij regelmatig. Wij komen u graag helpen om overzicht te creëren, dat is ons vak!

null

1. Een vrijblijvend adviesgesprek

Wat is uw hulpvraag en waarin kunnen wij helpen? Wilt u spullen verdelen en verkopen? Of kunnen wij de transport voor u verzorgen? We bespreken waarin wij kunnen ontzorgen, maken een stappenplan en zorgen voor overzicht.

null

2. Wij ruimen uw woning op

Aan de slag! We kunnen uw spullen inpakken, labelen, wegbrengen, het is maar net wat u wenst. Van herinrichten tot schoonmaken, wij voeren uit wat we hebben afgesproken. Altijd open en persoonlijk, dat is voor ons belangrijk.

null

3. Overzicht en evaluatie

Alles is opgeruimd en staat op de juiste plek of is naar een nieuwe bestemming gebracht. We bekijken samen of alles naar wens is. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, uw beoordeling is belangrijk voor ons!

Open en persoonlijk

Onze meerwaarde zit onder meer in onze jarenlange ervaring met seniorenzorg. Samen met een professioneel, jong, gedreven en flexibel team zorgen wij ervoor dat de beste persoonlijke service wordt gegeven. Vindt u het lastig om te bepalen wat weg moet en wat niet? We denken graag met u mee. Ook komt het wel eens voor dat het onderlinge contact binnen de familie onder druk staat, wij gaan discreet om met uw vragen, spullen en verdelingswensen. Situaties kunnen complex lijken door in het buitenland wonende kinderen, voor ons is dat bekend terrein. Wij kunnen transport regelen in het binnen- en buitenland. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, daar zijn wij voor.

 

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.