Meubels naar de kringloop

Overtollige meubels naar kringloop

Boedelruiming zonder dat weg écht weg is…

Vanuit onze jarenlange betrokkenheid binnen de seniorenzorg weten we dat de beslissing om huisraad te gaan opruimen – of zelf de woning te ontruimen wegens een verhuizing of sterfgeval – niet eenvoudig te nemen is. Wat is het juiste moment? Wat gebeurt er met spullen die dierbaar zijn? Wat neem ik mee als ik kleiner ga wonen? Wie helpt mij bij het uitzoeken en opruimen van de spullen die op zolder of in de garage staan? Ga ik verkopen, schenken of gaan de meubels naar de kringloop?

Woningontruiming Gooise Meren staat senioren en/of hun familie op een rustige, open en respectvolle wijze ter zijde met praktische en organisatorische hulp rondom verhuizen, boedelruiming of het leeghalen van de woning.

Waarom meubels naar kringloop?

Inmiddels zijn wij een gewaardeerd en ervaren bedrijf dat senioren, en/of nabestaanden van ouderen helpt bij het leegruimen van de woning. Dit doen wij volgens een respectvolle, maatwerk dienstverlening die in zijn totaliteit is afgestemd om de specifieke behoefte van ouderen en hun familie. Bij zorgzaamheid hoort ook het zoeken naar een goede bestemming voor nog bruikbare spullen waar afstand van wordt gedaan. Waar de een geen plaats of interesse meer voor heeft, kan voor de ander een welkom product zijn. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het verminderen van de afvalberg enerzijds, en zorgen we voor onze opdrachtgevers voor een zo hoog mogelijke opbrengst uit spullen die worden afgestaan.

Welke goederen kunnen naar de kringloop?

Het zijn niet alleen meubelen die bij huisruiming vrijkomen voor een kringloopwinkel. Alles wat nog bruikbaar is kunnen wij voor u aanbieden bij onze partner; meubelen, maar ook zorgmiddelen, decoratie en gebruiksvoorwerpen. Soms ook spullen die nog een reparatie nodig hebben. Wij kunnen u op basis van onze ervaring goed adviseren welke spullen hiervoor in aanmerking komen.

Volledig ontzorgt en toch de regie

Het belangrijkste van onze dienstverlening is dat u met een maatwerk dienstverlening wordt ontzorgd. Alles wat bij een woningontruiming, het opruimen van een woning of het verhuizen van de vertrouwde woning naar een zorgomgeving komt kijken, kunnen we u uit handen nemen. Zonder dat u daarbij de regie verliest. Ook betrouwbaarheid en discretie behoren tot onze kernwaarden.

Wanneer u onze hulp kunt gebruiken bij het opruimen of het leegruimen van een woning maken we een kennismakingsafspraak op de locatie. Samen brengen we wensen en mogelijkheden in kaart. We beantwoorden al uw vragen en vertellen u meer over de kosten. Voor we daadwerkelijk aan de slag gaan bespreken we in alle rust het stappenplan.

Afstand doen en meubels naar de kringloop

Spullen met een relatief hoge waarde kunnen we voor u veilen of verkopen. We beschikken hiervoor over betrouwbare partnerschappen met diverse veilinghuizen en bedrijven. Gaan er meubels naar de kringloop, dan werken wij hiervoor samen met Emptor in Hilversum. Wij hebben voor dit bedrijf gekozen vanwege de lokale verbondenheid met ons eigen werkgebied.

Kunt u onze hulp gebruiken? U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor meer informatie of een kennismakingsafspraak.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.