Leegruimen zolders en schuren

Leegruimen zolders en schuren

In de loop van het leven verzamelt een mens heel wat af. Bij verhuizing, na een overlijden, maar ook om weer ruimte te creëren kan de hulp van een professioneel bedrijf bij het leegruimen van zolders en schuren welkom zijn. Gaat u binnenkort verhuizen of staat u voor de taak een woning schoon op te leveren na het overlijden van een dierbare? Wij helpen!

Hoe werkt het?

Elke opruimklus start met een persoonlijk gesprek waarbij we de wensen in kaart brengen. Het leegruimen van zolders en schuren kan onderdeel uitmaken van een totale woningontruiming. Hiervoor wordt vaak gekozen als u zelf aan de slag wilt met het meer overzichtelijke werk en het opruimen van de zolder, kelder, schuur of garage aan ons wilt overlaten.

Soms is het leegruimen van de zolder of schuur nodig om weer ruimte te creëren. Omdat u de ruimte ergens anders voor wilt gebruiken, of eenvoudig weg omdat af wilt van uw opgeslagen spullen die maar liggen te verstoffen. Na het inventarisatiegesprek ontvangt u van ons een offerte met daarin per afzonderlijke afspraak een gespecificeerde prijsopgaaf.

Nog goede spullen, en nu?

Levert het leegruimen van de zolder of schuur al dan niet vergeten schatten op, dan kunnen wij u adviseren en helpen hoe deze te gelde te maken. Wij kunnen zorgdragen voor opkoop, veiling of verkoop. We werken hiervoor samen met goed aangeschreven bedrijven en veilinghuizen uit ons netwerk. Uiteraard geschiedt elke verkoop transparant, controleerbaar en traceerbaar. De opbrengst uit verkoop brengen we in mindering op uw factuur en het eventuele restbedrag wordt na u overgemaakt.

Gaat het om herbruikbare spullen met weinig economische waarde? Deze kunnen we voor u afleveren bij een goed doel of kringloopwinkel. Is er geen economische waarde, maar wel een emotionele, dan leveren het object of de spullen desgewenst af bij familie of een belangstellende van uw keus.

Spullen zonder waarde, oude vloerbedekking, sloopmateriaal, enz, worden netjes en direct voor ons afgevoerd zonder rommel op de stoep of overlast voor de buren.

Nette oplevering

Ook bij het leegruimen van zolders en schuren zorgen we voor een nette, bezemschone oplevering. Kleine klusjes aan bedrading, of het wegwerken van boorgaten verzorgen we graag.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of een opruiming inplannen? Belt u dan gerust. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.