Kringloop Hilversum

Kringloop Hilversum voor uw inboedel

Woningontruiming & kringloop Hilversum; boedelruiming met een hart

Het is niet altijd eenvoudig om afstand te doen van spullen die in de loop der jaren dierbaar zijn geworden. Dan is het een prettig idee dat goede spullen niet worden vernietigd, maar worden hergebruikt. Spullen waar u een herinnering aan heeft, zorgen voor nieuwe herinneringen bij een nieuwe eigenaar. Voor deze ‘boedelruiming met een hart’ werken we samen met Emptor kringloop Hilversum.

Een mooie bestemming voor huisraad

Bij woningontruiming zorgen wij voor het totaal leeghalen van de woning en dragen we zorg voor een schone oplevering. Niet bruikbare spullen worden netjes door ons gesorteerd en naar de milieustraat afgevoerd. Waardevolle spullen kunnen door ons worden geveild of verkocht. Wij beschikken hiervoor over een breed en betrouwbaar netwerk. Deze verkopen geschieden uiteraard volledig transparant en traceerbaar. Spullen zonder hoge waarde, maar die nog prima een tweede ronde mee kunnen, bieden we aan bij Emptor Kringloop Hilversum. Want wat voor de een niet zo veel waarde heeft, is voor de ander een stuk om blij van te worden. Zo krijgt alle overtollig huisraad een mooie nieuwe bestemming.

Waarin Emptor kringloop Hilversum?

Wij zijn een persoonlijke organisatie die met grote betrokkenheid mensen helpt met boedelruiming en woningontruiming bij verhuizing of na overlijden van een familielid of dierbare. We voeren onze dienstverlening voornamelijk uit in het Gooi. We vinden het belangrijk, en het past binnen onze duurzaamheidsfilosofie, om ook in onze samenwerkingsverbanden te kiezen voor regionale partners. Door te kiezen voor Emptor kringloop Hilversum kiezen we voor een korte afstand tussen ‘afstand doen’ en hergebruik.

Aanvraag boedelruiming Hilversum

Gaat u kleiner wonen, verhuizen of staat u voor de taak om een huis leeg te laten ruimen na het overlijden van een familielid? Woningontruiming Gooise Meren werkt persoonlijk en zeer correct. Wij hebben een jarenlange ervaring in de regio en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Onze opdrachtgevers bestaan uit senioren, (klein)kinderen, mantelzorgers, makelaars, notarissen en verzorgingshuizen in Het Gooi.

Wilt u meer weten over hoe wij werken bij woningontruiming of boedelruiming? Kunt u onze hulp gebruiken bij het leeghalen van een woning? Vindt u het een prettig idee dat oude huisraad via de kringloop Hilversum een nieuwe bestemming krijgt? Dan helpen wij u graag. U kunt ons 7 dagen per week bereiken.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.