Inboedel naar de kringloopwinkel

Overtollige inboedel naar kringloopwinkel

Boedelruiming met een tweede leven voor spullen

Woningontruiming Gooise Meren richt zich met haar dienstverlening speciaal op de groep ouderen, of nabestaanden van ouderen. Dit doen we vanuit onze jarenlange ervaring binnen de ouderenzorg. Ouderen beleven een verhuizing anders. Maar ook nabestaanden zoals (klein)kinderen of zakelijke betrokkenen als makelaars, verhuurders en verzorgingstehuizen willen we met onze dienstverlening ontzorgen wanneer de tijd gekomen is de woning van een overledene op te ruimten of te ontruimen.

Verhuizen en inboedel naar de kringloopwinkel

Ouderen verhuizen anders. Wanneer de keus gemaakt is om van een volledig huis te verhuizen naar een aanleunwoning, kleiner appartement of zorginstelling brengt dit vragen en zorgen met zich mee. Je doet niet zomaar van de een op de andere dag afstand van spullen die in de loop der jaren zijn verzameld. Zeker niet wanneer een deel daarvan dierbaar is geworden. Hoe ga je dan om met bezittingen? Wat wil ik behouden en waar doe ik afstand van? Wie kan helpen bij het sorteren, inpakken, labelen en het fysiek zware werk? Voor al deze vragen én helpende handen is Woningontruiming Gooise Meren een betrouwbare partner. Bij verhuizing worden goederen gerangschikt op bruikbaar en niet bruikbaar. Niet bruikbare zaken worden gesorteerd afgevoerd naar de milieustraat. Bruikbare spullen kunnen wij voor u veilen, verkopen, naar familie brengen of we kunnen geselecteerde spullen uit de inboedel naar de kringloopwinkel brengen.

Inboedel naar de kringloopwinkel na een overlijden

Wij verzorgen ontruimingen na overlijden op verzoek van nabestaanden, van verhuurders, makelaars, gemeenten en zorginstellingen. Zijn er nabestaanden dan werken we nauw met hen samen. Wanneer de erven een keus hebben gemaakt en afstand hebben gedaan van de overgebleven inboedel, gaan wij over tot ontruiming en nette oplevering van de woning. Dit alles gebeurt volgens een maatwerk stappenplan. Te allen tijde wordt respectvol met de woning en de inboedel omgaan. Alle aanwezige goederen worden gesorteerd op bruikbaar en niet bruikbaar. Niet bruikbare zaken worden volgens de geleden regels gesorteerd en afgevoerd naar de milieustraat. Bruikbare spullen kunnen wij voor u veilen, verkopen, naar familie brengen of we kunnen geselecteerde spullen uit de inboedel naar de kringloopwinkel brengen.

Vanwege regionale betrokkenheid werken wij voor het inbrengen van de inboedel bij een kringloopwinkel samen met Emptor Kringloop in Hilversum.

Kunt u onze hulp gebruiken? Wilt u meer weten over onze dienstverlening? U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor meer informatie of een kennismakingsafspraak.

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.