Bemiddeling

Heeft u enig idee welke spullen van waarde zijn in uw woning? Of wat uw vader of moeder door de jaren heen heeft verzameld? In de praktijk wordt de waarde van spullen in huis vaak onderschat, dat is zonde. Wij adviseren graag welke opties er zijn voor uw antiek en curiosa.

null

1. Een vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u weten welke opties er zijn voor uw waardevolle spullen? Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn om spullen aan te bieden voor een veiling of te verkopen aan derden. We leggen stap voor stap uit welke mogelijkheden er zijn en zorgen ervoor dat u met een tevreden gevoel een besluit kunt nemen over de bestemming van uw antiek en curiosa.

null

2. Wij schatten de waarde van uw inboedel

Wij hebben jarenlange ervaring met de inkoop en verkoop van antiek en curiosa. De waarde wordt bepaald en direct aan u doorgegeven. Altijd op een open en persoonlijke wijze, zo werken wij graag.

null

3. U ontvangt een eerlijke prijs

Voor ons is het belangrijk dat u een eerlijke prijs voor uw spullen krijgt. Wij werken nauw samen met veilinghuizen en inkopers, dat is een voordeel voor uw opbrengsten. Wij garanderen een eerlijke prijs en zijn transparant over de opbouw hiervan.

Advies en expertise

Wij hebben een breed netwerk waar we uw antiek en curiosa kunnen onderbrengen, van veilinghuizen tot antiquairs, ook kopen wij zelf in. Of het nu gaat om designmeubelen, kunstwerken of oude sieraden, we zorgen ervoor dat u een eerlijke, marktconforme prijs ontvangt. We zijn volledig verzekerd en nemen de zorg voor uw spullen graag uit handen. Heeft u een taxatierapport nodig? Wij kunnen dit verzorgen voor de verzekering, notaris en familie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Kunnen wij u ook helpen?
Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

06–25126690.