Over ons

Over ons

Koen Visscher is 42 jaar, getrouwd, woonachtig in Bussum en de drijvende kracht achter Woningontruiming Gooise Meren.

Koen vertelt: “Mijn vader ontruimt woningen in het oosten van het land en ging vroeger een keer per jaar naar Amsterdam om spullen te verkopen, ik mocht mee als jonge jongen. Ook de reizen samen naar Frankrijk met verworven spullen herinner ik mij nog goed. Daar is de liefde ontstaan voor ontruimen, ik verdiende daar vroeger mijn zakcentje mee. Dat ik mij nu kan inzetten voor senioren met ontruimen, verhuizen en hen kan adviseren over antiek en curiosa is voor mij het leukste wat er is!

Het is veel omvattend wat we doen: opruimen, verhuizen, ontruimen, meedenken over een bestemming van de waardevolle spullen. Onze diensten zijn bovenal maatwerk. Of het nu gaat om het dichten van gaatjes, spullen inpakken, naar de stort rijden of verhuizen, wij bekijken wat onze cliënten exact nodig hebben en ontzorgen hen daarin. Samen met een professioneel, jong, gedreven en flexibel team zorgen wij ervoor onze cliënten met een gerust hart het traject uit handen kunnen geven. Wij bieden rust, overzicht en een heldere planning. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen wij de behoefte van onze cliënten het beste vatten en onze dienstverlening daarop inrichten. Dit vinden wij heel prettig werken.”

Neem ook eens een kijkje op onze zusterpagina www.zorgbutlergooi.nl 
Wij werken voornamelijk in en rond Het Gooi. Zoekt u een partner in woningontruimingen, verhuizingen en bemiddeling? Wij zijn actief in Naarden, Bussum, Muiden, Huizen, Blaricum, Hilversum en Laren. Woont u daarbuiten? Geen probleem, we kunnen onze diensten bijna overal inzetten. Vraag naar alle mogelijkheden.
Share by: