De eerste keuze bij woningontruimingen in het Gooi

Woningontruiming Gooise Meren

Wij zijn een kleine, persoonlijke organisatie die met grote betrokkenheid uw woningontruiming organiseert. Wij bieden rust, overzicht en een heldere planning bij uw woningontruiming en zijn gespecialiseerd in woningontruiming bij verhuizing of na overlijden.

Daarnaast helpen wij u graag bij het opruimen van uw woning, zolder, kelder, schuur of garage. Heeft u waardevolle spullen en weet u niet goed hoe u deze veilig kunt verkopen? Wij adviseren u graag, maken alle mogelijkheden inzichtelijk en helpen u in het proces.

Onze cliënten bestaan voornamelijk uit senioren, (klein)kinderen, mantelzorgers, makelaars, notarissen en verzorgingshuizen in Het Gooi. Kunnen wij u ook helpen? Wij hebben jarenlange ervaring en hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Bel ons gerust, wij staan 7 dagen per week voor u klaar: 06–25126690 .

Waar kunnen wij u mee helpen

Tips

Op de tip pagina geven wij antwoord op veel gestelde vragen die wij zo nu en dan van onze klanten krijgen. Handig als je nieuwsgierig bent hoe het allemaal in zijn werk gaat.
Bekijk tips

Wat zeggen anderen?

Het ontruimen van het huis van mijn overleden oma ging vlekkeloos dankzij Woningontruiming Gooise Meren"
Paula Visser - 27
Woningontruiming Gooische Meren heeft mij goed geholpen om er achter te komen wat de waarde van mijn inboedel was
Kees Neut - 75
Het huis van mijn oma is weer netjes opgeruimd! Mijn dank aan Koen en zijn team. 
Marielle van der Beek - 23
Share by: